Kalinio pramoga – skleisti melą ir šokdinti specialiąsias tarnybas

Pareigūnams greitai pavyko surasti įtariamąjį, kuris šeštadienį melagingais pranešimais bandė sėti paniką ir šokdino specialiąsias tarnybas. Paaiškėjo, kad pramogą susirengė Marijampolės pataisos namuose bausmę atliekantis 41 metų vyriškis.

Išsiaiškinta, kad melagingais pranešimais apie sprogmenis smaginosi įkalinimo įstaigoje bausmę atliekantis kalinys.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Išsiaiškinta, kad melagingais pranešimais apie sprogmenis smaginosi įkalinimo įstaigoje bausmę atliekantis kalinys.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2022, 8:39 AM, atnaujinta Feb 6, 2022, 8:42 AM

Kalinio pramoga truko keliolika minučių. Šeštadienį nuo 17 val. 27 min. iki 17 val. 41 min. jis spėjo paskambinti į Tarptautinį Vilniaus oro uostą, Kaune esančius prekybos centrus „Mega“ ir „Akropolis“, Tarptautinį Kauno oro uostą, Šiaulių prekybos centrą „Saulės miestas“, Marijampolės ligoninę ir geležinkelio stotį ir Vilkaviškio ligoninę.

Neprisistatęs vyriškis pranešė, kad visuose pastatuose padėti sprogmenys. Kaip ir tikėtasi, jokių sprogstamųjų medžiagų nerasta.

Ikiteisminį tyrimą pradėję kriminalistai aiškinasi priežastį, dėl kurios kalinys bandė sėti paniką.

Už melagingus pranešimus baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki 1 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.