Iš klebono Nemenčinėje pavogti parapijiečių suaukoti pinigai – policijai jau sulaikė 4 vyrus

Vagims nėra nieko švento – įsibrovę į parapijos namus, išnešė parapijiečių suaukotus pinigus. Įtariamieji sulaikyti su visais įkalčiais, asmens kratos metu rasta dalis pinigų.

Iš klebono Nemenčinėje pavogti parapijiečių suaukoti pinigai – policijai jau sulaikė 4 vyrus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Iš klebono Nemenčinėje pavogti parapijiečių suaukoti pinigai – policijai jau sulaikė 4 vyrus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2022, 1:42 PM, atnaujinta Feb 8, 2022, 3:35 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vasario 5-osios vakarą keturi vyrai įsibrovė į Nemenčinės Šv. Arkangelo Mykolo parapijos klebono namus ir pavogė parapijiečių suaukotas aukas – apie dešimt tūkstančių eurų.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybės tyrimo valdybos pareigūnai kartu su Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnais žaibiškai nustatė keturis įtariamuosius ir juos su visais įkalčiais sulaikė, asmens kratos metu rasta dalis pinigų.

Visi keturi įtariamieji, Nemenčinės gyventojai, policijai yra gerai žinomi, jie sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Prokuratūra pranešė, kad jau kreipėsi į teismą, prašydama dviem vagyste įtariamiems asmenims skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą. Abu vyriškiai, kuriuos prašoma suimti, yra teisti ne po vieną kartą, vienas iš jų – 5 kartus jau anksčiau teistas už vagystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.