Per avariją apdaužytas BMW Panevėžio r. vėliau ir apvogtas – nuostolis siekia 2,5 tūkst. eurų

Panevėžio policija ieško nusikaltėlių, apvogusių automobilį BMW, kuris Panevėžio rajone angare stovėjo po avarijos. Dar du automobiliai BMW nuo nusikaltėlių nukentėjo Panevėžyje.

Per avariją apdaužytas BMW Panevėžio r. vėliau ir apvogtas – nuostolis siekia 2,5 tūkst. eurų.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Per avariją apdaužytas BMW Panevėžio r. vėliau ir apvogtas – nuostolis siekia 2,5 tūkst. eurų.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-08 09:14, atnaujinta 2022-02-08 09:24

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, vasario 6 d. apie 9 val. 13 min. pranešta, kad Panevėžio r., Smilgių seniūnijoje, iš automobilio BMW, kuris stovėjo angare nerakintas po eismo įvykio, pavogtas priekinis prietaisų skydelis ir žibintai.

Nuostolis – 2 500 eurai.

Dar du automobiliai BMW nuo nusikaltėlių nukentėjo Panevėžyje. Policija praneša, kad vasario 7 d. apie 7 val. 27 min. pranešta, kad Panevėžyje, Vilniaus g., išdaužtas automobilio BMW stiklas apgadintas vairas su oro pagalve.

Nuostolis tikslinamas.

Tą pačią dieną apie 11 val. 31 min. pranešta, kad Panevėžyje, Staniūnų g., išdaužtas automobilio BMW stiklas, pavogtas vairas.

Nuostolis tikslinamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.