Nuo pareigūnų sprukęs narkotikų prekeivis Kaune iššoko iš trečio aukšto, bet pabėgti jam nepavyko

Vasario 8 d. Kauno apskrities policijos Patrulių rinktinės pareigūnai, dirbdami teritorijoje, Kėdainių g. Kaune, patikrinimui sustabdė vyrą, sukėlusį įtarimą. Nuojauta pareigūnų neapgavo – jaunas vyras (gim. 1996 m.), užkalbintas pareigūnų, atrodė sutrikęs, nesugebėjo paaiškinti, kur eina, kalbėjo nerišliai.

 Nuo pareigūnų sprukęs narkotikų prekeivis Kaune iššoko iš trečio aukšto, bet pabėgti jam nepavyko.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Nuo pareigūnų sprukęs narkotikų prekeivis Kaune iššoko iš trečio aukšto, bet pabėgti jam nepavyko.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2022, 4:04 PM, atnaujinta Feb 9, 2022, 4:08 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, atlikus dalinę apžiūrą paaiškėjo ir motyvas – su savimi anksčiau neteistas kaunietis turėjo 12 folijos ritinėlių, kuriuose galimai augalinės kilmės narkotinės medžiagos. Dėl galimo narkotinių medžiagų vartojimo vyras buvo pristatymas į gydymo įstaigą.

Tęsiant tyrimą ir aiškinantis rastų narkotinių medžiagų kilmę, tą pačią popietę pareigūnai Kaune, Baltijos g., sulaikė ir dar vieną vyrą (gim. 1996 m.). Anksčiau teistas kaunietis, pamatęs policijos pareigūnus, dar bandė sprukti – iššoko iš daugiabučio namo laiptinės trečio aukšto ir šalinosi, tačiau netrukus buvo sulaikytas ir dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Vyro kuprinėje buvo rasti 3 folijos ritinėliai su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga, o atlikus kratas jo gyvenamojoje vietoje, buvo aptikti dar 78 folijos lankstinukai galimai su augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis, grynieji pinigai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už tai gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.