Nuo „Akropolio“ apsaugos sprukęs apsivogęs vilnietis atsitrenkė į pravažiuojantį automobilį Medikų prireikė ir apsaugininkui

Neįprastą nutikimą pradėjo tirti Vilniaus policijos pareigūnai. Ketvirtadienį nuo „Akropolio“ apsaugos sprukęs apsivogęs vyras trenkėsi į pro šalį važiuojantį automobilį. Į tą patį automobilį trenkėsi ir vagį gaudęs apsaugininkas. Abiems prireikė medikų.

 Nuo „Akropolio“ apsaugos sprukęs apsivogęs vilnietis atsitrenkė į pravažiuojantį automobilį.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Nuo „Akropolio“ apsaugos sprukęs apsivogęs vilnietis atsitrenkė į pravažiuojantį automobilį.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 9:06 AM, atnaujinta Feb 11, 2022, 9:17 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, sausio 10 d. apie 14 val. 12 min. Vilniuje, Ozo g., vyras (gim. 1992 m.), bėgdamas nuo apsaugos darbuotojų, atsitrenkė į važiavusį automobilį „Renault“, vairuojamą moters (gimusi 1981 m.).

Nukentėjusysis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir į tą patį automobilį atsitrenkęs apsaugos darbuotojas (gim. 1974 m.), kuris, suteikus medikų pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Incidentas įvyko Vilniaus „Akropolio“ aikštelėje. Pirminiais duomenimis, įtariamasis už prekes nesusimokėjo „Maximoje“. Tai pastebėjęs apsaugos darbuotojas vyriškį bandė sulaikė, įtariamasis spruko pro arčiausiai esantį išėjimą.

Į automobilį abu vyrai atsitrenkė perėjoje. „Renault“ vairuotoja vėliau pareigūnams sakė, kad viskas įvyko labai netikėtai, ji iš pradžių net nesuprato, iš kur vyrai išdygo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.