Plungės rajone į policijos rankas pakliuvo du vyrai: laikė naminukę ir kontrabandinius rūkalus

Plungės rajone pareigūnai išaiškino naminės degtinės ir kontrabandinių cigarečių turėjusius vyrus.

 Plungės rajone į policijos rankas pakliuvo du vyrai: laikė naminukę ir kontrabandinius rūkalus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Plungės rajone į policijos rankas pakliuvo du vyrai: laikė naminukę ir kontrabandinius rūkalus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 3:51 PM

Kaip informuoja Klaipėdos apskrities VPK, vasario 4 d. Plungės rajone PK pareigūnai, tikslindami turimą informaciją dėl galimai namuose laikomos naminės degtinės, apsilankė Plungėje gyvenančio vyro (gim. 1953 m.) bute.

Jame ir vyrui priklausančiame garaže pareigūnai rado ir paėmė apie 20 litrų į įvairias talpas išpilstyto skysčio, skleidžiančio specifinį naminės degtinės kvapą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų laikymo neturint tikslo juos realizuoti.

Įtariamajam gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės apribojimas.

Po kelių dienų, vasario 9 d., taip pat tikrinant gautą informaciją, Plungėje, V. Mačernio g., buvo sustabdytas automobilis „Ford“, kurį vairavo 1967 m. gimęs vyras.

Pareigūnams paklausus, ar vyras turi draudžiamų daiktų, pastarasis nurodė, kad automobilyje vežasi kontrabandinių cigarečių ir pateikė salone bei bagažinėje buvusius 180 pakelių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Nuvykus į vyro gyvenamąjį vietą Plungėje, asmuo savanoriškai pateikė dar 290 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis ir du butelius, kuriose buvo daugiau nei litras skysčio, skleidžiančio naminės degtinės kvapą.

Pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?