Šalčininkų rajone demaskuoti du „taškai“: įkliuvo ir garbaus amžiaus senolė su naminuke

Savaitgalį Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams vėl įkliuvo nelegalaus alkoholio pardavėjai. Jiems pradėti ikiteisminiai tyrimai.

 Šalčininkų rajone demaskuoti du „taškai“: įkliuvo ir garbaus amžiaus senolė su naminuke.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Šalčininkų rajone demaskuoti du „taškai“: įkliuvo ir garbaus amžiaus senolė su naminuke.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2022, 4:06 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, vasario 13 d. apie 9 val. pareigūnai apsilankė Šalčininkų rajone, Eišiškių seniūnijoje, Aklės kaime, pas ten gyvenančius sutuoktinius. Nors sausį sutuoktiniai jau buvo sulaukę policijos pareigūnų dėmesio, savo verslo neatsisako.

Pareigūnai užfiksavo naminės degtinės pardavimo faktą, taip pat ūkiniame pastate rado ir naminės degtinės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Tą pačią dieną apie 13 val. pareigūnai lankėsi Šalčininkų rajone, Pabarės seniūnijoje, Kiaulėnų kaime – čia pas garbaus amžiaus senolę (gimusią 1938 m.), kurios adresas vietiniams gyventojams žinomas kaip nuolatinis nelegalaus alkoholio pardavimo „taškas“.

Pareigūnams pasiteiravus, ar moteris turi draudžiamų daiktų, pastaroji nebuvo linkusi bendradarbiauti su pareigūnais, buvo nusiteikusi konfliktiškai, atsisakė atrakinti patalpas. Panaudojus specialius įrankius, atrakintose patalpose buvo rasta 22 buteliai su alkoholiu, nepaženklinti Lietuvos Respublikoje nustatyta tvarka – banderolėmis. Taip pat rastas ir aparatas naminei degtinei gaminti bei daiktas, panašus į šaunamąjį ginklą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamoji sulaikyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.