Per kratą į pagalbą pareigūnams atskubėjęs tarnybinis šuo Foksas rado narkotikų

Sostinės policijos pareigūnams į pagalbą atskubėjęs tarnybinis šuo Foksas bute aptiko narkotinių medžiagų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

 Per kratą į pagalbą pareigūnams atskubėjęs tarnybinis šuo Foksas rado narkotikų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr. 
 Per kratą į pagalbą pareigūnams atskubėjęs tarnybinis šuo Foksas rado narkotikų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-18 16:03, atnaujinta 2022-02-18 16:06

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vasario 18 d. apie 8 val. Patrulių rinktinės ekipažas atskubėjo į pagalbą kolegoms – Igno Šimulionio g., bute, kuriame gyveno užsienio pilietis ir moteris, jau dirbo Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai. Kratos metu jie surado paketą su žalia augalinės kilmės specifinio kvapo medžiaga, galimai narkotine medžiaga, ir įtarė, jog jos gali būti ir daugiau. Todėl į pagalbą pasitelktas tarnybinis šuo Foksas – davus komandą ieškoti narkotinių medžiagų, netrukus jis sustingo ties stalu, taip galimai ženklindamas rastą narkotinę medžiagą.

Patikrinus stalo stalčius, rasta plastikiniai vakuumavimo paketai su žalios augalinės kilmės specifinio kvapo galimai narkotinės medžiagos likučiais, labai jautrios svoriui svarstyklės ir dar keli plastikiniai vakuumavimo paketai, plastikiniai maišeliai su užsegimu.

Kitame kambaryje jis aptiko dar kelis plastikinius vakuumavimo paketus su žalios augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos likučiais, balkone – du įrenginius narkotinei medžiagai smulkinti, vandens pypkę, žalios augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos ir jos likučių, maišą, kuriame buvo 9 plastikiniai paketai su suvakuumuota žalia augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Tai pat buvo patikrintas ir bute gyvenantiems asmenims priklausantis automobilis „Opel“, jame draudžiamų daiktų Foksas neaptiko.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.