Šiauliuose girtas „VW Passat“ vairuotojas atsitrenkė į mikroautobusą ir paspruko iš įvykio vietos

Ketvirtadienį Šiauliuose girtas „Volkswagen Passat“ vairuotojas atsitrenkė į mikroautobusą. Po eismo įvykio lengvojo automobilio vairuotojas iš įvykio vietos paspruko.

Šiauliuose girtas „VW Passat“ vairuotojas atsitrenkė į mikroautobusą ir paspruko iš įvykio vietos.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Šiauliuose girtas „VW Passat“ vairuotojas atsitrenkė į mikroautobusą ir paspruko iš įvykio vietos.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2022, 9:57 AM

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, vasario 17 d. apie 14 val. 34 min. Šiauliuose, Draugystės prospekte, vyras (gim. 1971 m.) vairuodamas automobilį „Volkswagen Passat“, atsitrenkė į mikroautobusą ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Tą pačią dieną apie 14 val. 48 min. automobilis buvo sustabdytas Radviliškio rajone, kelyje Panevėžys-Šiauliai.

Automobilio vairuotojui nustatytas 2,56 prom. girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo.

Baudžiamajame kodekse numatoma, jog tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas – baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.