Plėšikai siautėja prie Vilniaus autobusų ir geležinkelio stočių – per nepilną parą užpulti jau 3 praeiviai

Vilniuje netoli autobusų ir geležinkelio stočių siautėja plėšikai – per nepilną parą skirtingu metu šiuose kvartaluose buvo užpulti net trys žmonės.

 Vilniuje netoli autobusų ir geležinkelio stočių plėšikai mažiau nei per parą užpuolė 3 žmones. <br> S.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Vilniuje netoli autobusų ir geležinkelio stočių plėšikai mažiau nei per parą užpuolė 3 žmones. <br> S.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2022, 10:04 AM

Nusikaltėliai aukų pradeda tykoti temstant arba jau visiškai sutemus.

Penktadienį, apie 23 val. 30 val. Sodų gatvėje, kurioje yra įsikūrusi autobusų stotis, plėšikas smogė kumščiu į galvą 20 metų jaunuoliui – nukritus aukai, pagrobė telefoną „Kseomi Redm NCNFC“, asmens dokumentą ir kitus daiktus. Nukentėjęs vaikinas patyrė 150 eurų nuostolį.

Šeštadienį, apie 22 valandą toje pačioje gatvėje trys nusikaltėliai užpuolė 67 metų vyrą, atimdami iš jo rankinę su pinigais, telefonu „Samsung“, banko kortele. Žala sieka 1 070 eurų.

Šeštadienį, apie 17 valandą Geležinkelio gatvėje, netoli geležinkelio stoties, užpuolikas pagrobė iš 41 metų telefoną „Samsung“ ir laikrodį „Omax“, nuostolis – 130 eurų. Šįsyk policijai pavyko sučiupti 26 metų neblaivų įtariamąjį, kuris uždarytas į areštinę.

Manoma, jog praeivius užpuldinėja tos pačios gaujos nariai. Kol kas sulaikytas tik vienas plėšikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.