Vilniuje girtas vyras viešojo transporto stotelėje švaistėsi ginklu: pas vyriškį pareigūnai taip pat rado ir narkotikų

Trečiadienio naktį Vilniuje girtas vyras šovęs iš pistoleto išdaužė viešojo transporto stotelės stiklą. Pas vyriški taip pat buvo rasta ir narkotinių medžiagų.

Vilniuje girtas vyras viešojo transporto stotelėje švaistėsi ginklu: pas vyriškį pareigūnai taip pat rado ir narkotikų.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Vilniuje girtas vyras viešojo transporto stotelėje švaistėsi ginklu: pas vyriškį pareigūnai taip pat rado ir narkotikų.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-24 09:30

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, Vasario 23 d. apie 22 val. 45 min. Vilniuje, Aušros Vartų ir Geležinkeliečių g. sankryžoje, maršrutiniame autobuse, sulaikytas vyras (gim. 1991 m.).

Vyriškis Subačiaus g. kelis kartus iššovė iš pneumatinio ginklo į viešojo transporto stotelės stiklą ir jį išdaužė.

Pneumatinį pistoletą „Bersa BP9CC“ ir dėžutę su augalinės kilmės galimai narkotinė medžiaga – marihuana – paėmė policijos pareigūnai.

Neblaivus įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.