Susipykusios poros organizmuose aptiktos promilės nustebino – tiek išgertų ne kiekvienas

Vilkaviškio policija aiškinasi smurto artimoje aplinkoje atvejį. Tačiau teisybę rasti pareigūnams nebus lengva. Abu konflikto dalyviai buvo visiškai girti, o poros organizmuose rastas promilių skaičius nustebino net pareigūnus – tiek išgerti ne kiekvienas ir sugebėtų.

Susipykusios poros organizmuose aptiktos promilės nustebino – tiek išgertų ne kiekvienas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Susipykusios poros organizmuose aptiktos promilės nustebino – tiek išgertų ne kiekvienas.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2022, 10:04 AM, atnaujinta Feb 26, 2022, 10:13 AM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, vasario 25 d. apie 10 val. 20 min. Vilkaviškio r., Vištyčio miestelyje, Šaltalankio g., namuose, girtas (3,57 prom.) vyras (gim. 1970 m.) smurtavo prieš dar girtesnę (4,19 prom.) moterį (gimusi 1977 m.).

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.