Jonavoje demaskuotas vyras su nelegaliu kuru: pareigūnai išėmė apie 800 litrų degalų

Pirmadienį, kovo 7 d., Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai, važiuodami Jonavoje, Kauno g., pastebėjo įtartinus asmenis, perpilančius kurą į automobilius.

 Jonavoje demaskuotas vyras su nelegaliu kuru: pareigūnai išėmė apie 800 litrų degalų.<br> Kauno apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas
 Jonavoje demaskuotas vyras su nelegaliu kuru: pareigūnai išėmė apie 800 litrų degalų.<br> Kauno apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2022, 11:11 AM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, patikrinus nustatyta, kad jonavietis (gim. 1973 m.) savo kiemo teritorijoje perdavė kitiems asmenims akcizais apmokestinamas prekes (kurą), pažeidžiant nustatytą tvarką.

Patikrinimo metu pareigūnai išėmė apie 800 litrų kuro.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai atlieka administracinę teiseną dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

Už tai, pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str., numatyta bauda nuo 200 iki 1590 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.