Vilniaus oro uoste sulaikytas prieniškis: išsiųstas iš Vokietijos už pažeidimus, o Lietuvoje ieškotas dėl nusikaltimo

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė prieniškį, kuris iš Vokietijos buvo išsiųstas už šios šalies įstatymų pažeidimus, o Lietuvoje ieškotas dėl nusikaltimo padarymo.

Vilniaus oro uoste sulaikytas prieniškis: išsiųstas iš Vokietijos už pažeidimus, o Lietuvoje ieškotas dėl nusikaltimo. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilniaus oro uoste sulaikytas prieniškis: išsiųstas iš Vokietijos už pažeidimus, o Lietuvoje ieškotas dėl nusikaltimo. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2022, 11:30 AM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienį po pietų Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė reisu iš Frankfurto už įstatymų pažeidimus išsiųstą 33-ejų Prienų rajono gyventoją. Dokumentų patikrinimo metu pasieniečiai nustatė, kad keleivio kaip nuteisto už nusikaltimo padarymą nuo 2020-ųjų lapkričio ieškojo Kauno policija.

Pasieniečiai vyrą atvesdino į oro uoste esančias užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 143 asmenis, kurių dėl padarytų nusikaltimų ar administracinių nusižengimų ieškojo įvairios teisėsaugos institucijos. Daugiausiai tokių ieškomųjų – 119 – pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.