Kaune vyro automobilyje pareigūnai to rasti nesitikėjo: aptiktas nemažas kiekis narkotikų

Trečiadienį Kaune pareigūnai patikrinę vyro automobilį rado du paketus. Juose buvo gabenama apie 1 500 g kanapių.

Kaune vyro automobilyje pareigūnai to rasti nesitikėjo: aptiktas nemažas kiekis narkotikų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kaune vyro automobilyje pareigūnai to rasti nesitikėjo: aptiktas nemažas kiekis narkotikų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2022, 8:46 AM

Policijos departamentas praneša, jog kovo 9 d. apie 20 val. Kaune, Vandžiogalos plento ir Kaltinėnų g. sankryžoje, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Volkswagen Passat“, kurį vairavo vyras (gim. 1974 m.).

Automobilio salone rasti du paketai, kuriuose buvo apie 1 500 g augalinės kilmės, galimai narkotinės medžiagos – kanapių.

Automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs vyras (gim. 1989 m.) uždaryti į laikino sulaikymo patalpas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Baudžiamajame kodekse numatyta, jog tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė didelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino didelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų – baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dešimties metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.