Pakruojo rajone girta vairuotoja ir keleivis įnirtingai priešinosi pareigūnams: nustatytas vidutinis girtumas

Šeštadienio vakarą Pakruojo kaime girta vairuotoja ir įkaušęs keleivis nenorėdami paklūsti pareigūnams ėmė jiems priešintis. Vyrui ir moteriai nustatytas vidutinis girtumas bei jiedu uždaryti į areštinę.

 Pakruojo rajone girta vairuotoja ir keleivis įnirtingai priešinosi pareigūnams: nustatytas vidutinis girtumas.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr./lrytas.lt koliažas
 Pakruojo rajone girta vairuotoja ir keleivis įnirtingai priešinosi pareigūnams: nustatytas vidutinis girtumas.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr./lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-13 10:52

Šiaulių apskrities VPK pranešė, jog kovo 12 d. apie 19 val. 30 min. Pakruojo rajone esančiame Pakruojo kaime, sulaikant įkaušusią automobilio vairuotoją (gimusi 1992 m.) ir girtą (1,67 prom.) keleivį (gim. 1979 m.), pastarieji aktyviais veiksmais pasipriešino uniformuotam ir neuniformuotam pareigūnui vykstantiems į tarnybą.

Automobilio vairuotojai nustatytas vidutinis, 1,70 prom., girtumas. Kartu vykusiam keleiviui taip pat užfiksuotas vidutinis, 1,67 prom., girtumo laipsnis.

Girti ir bandę pasipriešinti pareigūnams moteris su vyras uždaryti į areštinę.

Pareigūnai, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.