Narkotikų turėję vaikinai nesėkmingai bandė sprukti nuo Kauno pareigūnų

Pirmadienio vakarą Kauno pareigūnams įkliuvo du jaunuoliai, kurie, kaip įtariama, su savimi turėjo narkotinių medžiagų.

Narkotikų turėję vaikinai nesėkmingai bandė sprukti nuo Kauno pareigūnų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Narkotikų turėję vaikinai nesėkmingai bandė sprukti nuo Kauno pareigūnų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2022, 3:08 PM, atnaujinta Mar 16, 2022, 3:13 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, kovo 14 d. apie 20 val. 25 min. Kaune, M.Riomerio g., Patrulių rinktinės pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Passat“, vairuojamą jauno vyro (gim. 2002 m.). Su kauniečiu kartu važiavo dar vienas Kauno gyventojas (gim. 2002 m.).

Išlaipinus jaunuolius ir ruošiantis atlikti jų dalinę apžiūrą, pastarieji pradėjo bėgti nuo pareigūnų, tačiau netrukus buvo sulaikyti.

Abu sulaikius, keleivio kišenėje rasti 8 susukti polietileniniai ritinėliai, kurių viduje – galimai narkotinė psichotropinė medžiaga. Greitai paaiškėjo, jog vienas jaunuolis jau yra žinomas policijos pareigūnams.

Atlikus kratą vieno iš sulaikytųjų gyvenamojoje vietoje, buvo rasta daugiau galimai narkotinių psichotropinių medžiagų. Kito jaunuolio gyvenamojoje vietoje atlikus kratą taip pat buvo rasta galimai narkotinės psichotropinės medžiagos. Abu įtariamieji buvo pristatyti atlikti tyrimus dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.