Seniai matytas ginkluotų ir kaukėtų chuliganų išpuolis Vilniuje: apšaudė automobilį, supjaustė padangas

Vilniuje užregistruotas įžūlus chuliganų išpuolis, per kurį buvo apšaudytas automobilis, supjaustytos kitos mašinos padangos. Trys kaukėti nusikaltėliai paspruko, kol kas pasigirti, kad juos surado, policija dar negali. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

 Seniai matytas ginkluotų ir kaukėtų chuliganų išpuolis Vilniuje: apšaudė automobilį, supjaustė padangas.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Seniai matytas ginkluotų ir kaukėtų chuliganų išpuolis Vilniuje: apšaudė automobilį, supjaustė padangas.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2022, 8:09 AM, atnaujinta Mar 18, 2022, 8:25 AM

Kaip penktadienio rytą pranešė Policijos departamentas, kovo 17 d. apie 22 val. 38 min. Vilniuje, Upės g., trys vyrai pradūrė dvi automobilio „Mercedes Benz GL“ (pagamintas 2007 m.) padangas bei iš galimai pneumatinio šaunamojo ginklo iššovę tris šūvius į šalia stovinčio automobilio „Porsche Cayenne S“ (pagamintas 2011 m.), kuriame sėdėjo vyras (g. 1995 m.), priekinį stiklą, pasišalino.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

„Nuostolis nustatinėjamas. Įtariamieji ieškomi“, - praneša Policijos departamentas.

Pirminiais duomenimis, incidentas įvyko prekybos centro aikštelėje. Trys nusikaltėliai į ją atvažiavo baltu mikroautobusu „Peugeot“. 

Iš mikroautobuso piktadariai išlipo ant galvų jau užsimaukšlinę slidininko kaukes. Vienas rankose laikė pistoletą, kiti - peilius.

Daug nekalbėdami chuliganai supjaustė „Mercedes-Benz“ padangas, apšaudė „Porsche“ priekinį stiklą, apspardė to paties automobilio galinę dalį ir šokę atgal į mikroautobusą nuvažiavo.

Kai į įvykio vietą atvyko policijos patruliai, nusikaltėlių pėdos jau buvo ataušusios. 

Nors apie incidentą ir ieškomą baltą „Peugeot“ mikroautobusą buvo pranešta visiems mieste dirbantiems pareigūnams, įtariamųjų sulaikyti nepavyko.

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.