Alytaus rajone pareigūnų dėmesį patraukė „Citroen“ – buvo prigrūstas kontrabandinių baltarusiškų cigarečių Vežėsi beveik 3 tūkst. pakelių

Daugų miestelyje (Alytaus r.) policininkai penktadienį sustabdė įtarimų jiems sukėlusį automobilį „Citroen C5“ – paaiškėjo, kad 52 metų vyras vežasi didelį kiekį baltarusiškų cigarečių be banderolių.

 Alytaus rajone lengvajame automobilyje buvo gabenamas didelis kiekis kontrabandinių baltarusiškų cigarečių. <br> Policijos asociatyvioji nuotr. 
 Alytaus rajone lengvajame automobilyje buvo gabenamas didelis kiekis kontrabandinių baltarusiškų cigarečių. <br> Policijos asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2022, 11:20 AM, atnaujinta Mar 19, 2022, 11:21 AM

Automobilis buvo prigrūstas kontrabandiniais tabako gaminiais – iš viso vyriškis vežėsi 2,7 tūkst. pakelių.

Pareigūnai iškėlė baudžiamąją bylą, cigaretės bus konfiskuotos. Vežėjui ir jo bendrininkams už neteisėtą disponavimą akcizais apmokestinamomis prekėmis gresia gresia laisvės atėmimas iki 4 metų.

Kokiu keliu į Lietuvą pateko cigaretės, kas jų tiekėjas, nustatinėjama. Neabejojama, jos buvo pristatytos iš Baltarusijos – apsišaukėlio prezidento, kruvinojo diktatoriaus Aliaksandro Lukašenkos režimas, kaip buvo ne kartą skelbiama, taip pat pelnosi iš cigarečių kontrabandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.