Sutuoktinių namuose rasta ne tik kontrabandinių rūkalų, bet ir degalų

Sutuoktinių namuose aptikta daugiau nei 4 000 pakelių kontrabandinių rūkalų, nepaženklintų Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis, bei apie 2 t kontrabandinių degalų.

Sutuoktinių namuose rasta ne tik kontrabandinių rūkalų, bet ir degalų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr./Stop kadras/ lrytas.lt koliažas
Sutuoktinių namuose rasta ne tik kontrabandinių rūkalų, bet ir degalų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr./Stop kadras/ lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2022, 3:45 PM

Kaip praneša Šalčininkų rajono policijos komisariatas, kovo 19 d. Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, tikrindami informaciją dėl galimai neteisėtai laikomų akcizais apmokestinamų prekių, organizavo patikrinimą.

Butrimonių seniūnijoje, Dailidžių kaime, sutuoktinių namuose, policijos pareigūnai surado ir paėmė – daugiau nei 4 tūkst. pakelių cigarečių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis, ir apie 2 t kontrabandinių degalų su kuro pylimo stotele.

Šalčininkų rajono policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už pagalbą nustatant nelegalios prekybos atvejus bei ragina būti pilietiškais ir apie vietas, kuriose prekiaujama nelegaliais tabako gaminiais, ar asmenis, užsiimančius neteisėta veikla, pranešti bendruoju pagalbos tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.