Marijampolėje sulaikytas girtas vyras melagingai pranešinėjęs apie sprogmenis Kaune

Antradienį Marijampolėje pareigūnai sulaikė girtą vyrą. Jis melagingai pranešinėjo apie užbombarduotą Kauno oro uostą ir padėtus sprogmenis netoli Kauno klinikų.

Marijampolėje sulaikytas girtas vyras melagingai pranešinėjęs apie sprogmenis Kaune.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Marijampolėje sulaikytas girtas vyras melagingai pranešinėjęs apie sprogmenis Kaune.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2022, 10:13 AM

Kovo 22 d. apie 20 val., kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, Marijampolėje esančioje P. Armino g. patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Ford Focus“, kurį vairavo girtas (2,89 prom.), teisės vairuoti neturintis vyras (gim. 1980 m.).

Tas pats vyras apie 18 val. 42 min., paskambinęs į BPC, pasakė, jog yra užbombarduotas Kauno oro uostas, paskui tikino, kad yra padėtas sprogmuo Eiguliuose, prie Kauno klinikų.

Patikrinimo metu sprogmenų nerasta.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Automobilis išgabentas į saugojimo aikštelę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo ir melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.