Pažinčių internete ieškojęs šiaulietis gerokai patuštino savo piniginę

Šiauliuose gyvenančiam 34 metų vyrui pažinčių paieška internete gerokai apkarto – jam į akį ir širdį kritusiai gražuolei šiaulietis per gan trumpą laiką lengva ranka pervedė beveik pusę tūkstančio eurų.

 Jam į akį ir širdį kritusiai gražuolei šiaulietis per gan trumpą laiką lengva ranka pervedė beveik pusę tūkstančio eurų.<br> T.Bauro asociatyvi nuotrauka
 Jam į akį ir širdį kritusiai gražuolei šiaulietis per gan trumpą laiką lengva ranka pervedė beveik pusę tūkstančio eurų.<br> T.Bauro asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2022, 10:18 AM

Kas pasinaudojo šio atlapaširdžio sponsoriaus pinigais, dabar aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo pradėję Šiaulių policijos pareigūnai.

Šis tyrimas buvo pradėtas gavus apgauto šiauliečio pareiškimą.

Į pareigūnus kreipęsis vyras paaiškino, kad šiemet vasarį internete susipažino su jam į akį kritusia moterimi.

Šiaulietis sakė, kad jam imponavo šios moters profilyje patalpintos nuotraukos. Patraukti gražuolės dėmesį nusprendęs vyras ėmė su ja susirašinėti per „Messenger“ pokalbių programą.

Neilgai trukus šiaulietis savo naująją pažįstamą pakvietė atvykti pas save, kad būtų galima susipažinti artimiau. Internetinė draugė pažadėjo tai padaryti, tačiau atvykti nesiskubino, o ėmė prašyti atsiųsti jai pinigų.

Noras susipažinti su šia gražuole artimiau buvo didesnis už sveiką protą, ir šiaulietis savo internetinei draugei ėmė siųsti pinigus. Pervedimai į internetinės draugės sąskaitą truko apie mėnesį.

Per tą laiką pasimatymo vis nesulaukiantis vyriškis tik iš socialiniame tinkle publikuotų nuotraukų pažįstamai moteriai į jos nurodyta sąskaitą iš viso pervedė 485 eurus.

Dėl ko pervedinėjo pinigus tik iš nuotraukų bei susirašinėjimo per „Messenger“ programą pažįstamam žmogui, šiaulietis paaiškinti negalėjo.

Vyras praregėjo tik po to, kai mėnesį iš jo pinigus viliojusi internetinė draugė taip ir nepasirodė, o galiausiai ir nutraukė bendravimą su jos sponsoriumi tapusiu šiauliečiu.

Nesulaukdamas savo internetinės draugės, o galiausiai ir nebegalėdamas su ja susisiekti šiaulietis suprato, kad yra apgautas ir kreipėsi į policiją.

Pareiškimą pareigūnams parašęs vyras sakė spėjąs, kad jį apgavusi gražuolė gali gyventi Panevėžyje.

Kas apgavo patiklų šiaulietį, aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo pradėję Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.