Aiškėja naujos detalės apie žmoną padegusį vilnietį: vyras yra gydytojas ir dirba toliau

Aiškėja naujos detalės apie šeimyninę dramą, prieš pusantros savaitės įvykusią Vilniuje, kuomet girtas sutuoktinis padegė savo žmoną. Jau žinoma, kad įtariamasis yra Vilniaus Respublikinės universitetinės ligoninės gydytojas. Jis sėkmingai dirba toliau.

Žmonos padegimu įtariamas Vilniaus Lazdynų ligoninės gydytojas: moters būklė sunki.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Žmonos padegimu įtariamas Vilniaus Lazdynų ligoninės gydytojas: moters būklė sunki.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-24 14:27, atnaujinta 2022-03-24 15:30

Kaip jau skelbė lrytas.lt kovo 12 d. naktį Vilniuje į ligoninę pateko moteris dėl veido nudegimų. Ją sužalojo girtas sutuoktinis. 

Vilniaus apskrities VPK tąkart pranešė, jog kovo 12 d. apie 3 val. 3 min. iš buto Vilniuje esančio Saulėtekio alėjoje, į ligoninę pristatyta ir dėl veido nudegimų paguldyta moteris (gimusi 1960 m.).

Pirminiais duomenimis, buvo pranešta, kad moterį tą pačią dieną apie 2 val. 20 min. sužalojo jos sutuoktinis.

Įtariamasis (gim. 1962 m.), kuriam nustatytas lengvas girtumas, atvykus pareigūnams, buvo uždarytas į areštinę.

Vyras sužalojęs sutuoktinę – gydytojas anesteziologas-reanimatologas

Dabar aiškėja, jog moters sutuoktinis – Vilniaus Respublikinės universitetinės ligoninės gydytojas anesteziologas-reanimatologas. Apie tai informuoja lrt.lt.

Vilniaus Respublikinės universitetinės ligoninės Dokumentų valdymo ir komunikacijos skyriaus vyr. specialistė Asta Bagdonavičienė lrt.lt paprašyta komentaro apie šį incidentą ir dėl įtarimų ligoninės gydytojui anesteziologui-reanimatologui atsakė trumpai.

„Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė nėra gavusi jokių oficialių duomenų, kurie leistų objektyviai vertinti Jūsų užklausoje minimą situaciją, todėl būtume linkę susilaikyti nuo šio atvejo komentavimo“, – lrt.lt raštu atsakė A. Bagdonavičienė.

Vyras šiuo metu toliau eina savo pareigas Vilniaus Respublikinėje universitetinėje ligoninėje. Teismas jam neskyrė suėmimo, vyriškis šiuo metu – laisvėje.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurį atlieka Vilniaus apygardos prokuratūros 1-asis baudžiamojo persekiojimo skyrius.

Teismas neskyrė suėmimo

Prokuroras Gytis Normantas naujienų portalui lrt.lt teigė, kad nors įtariamasis iš pradžių buvo sulaikytas, žmoną padegusiam gydytojui teismas neskyrė suėmimo. Jam šiuo metu yra paskirtos kitos kardomosios priemonės.

„Tikrai žinau, kad nukentėjusiosios būklė yra sunki ir laukiame, ir tikimės geriausio“, – lrt.lt sakė prokuroras G. Normantas.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja lrytas.lt minėjo, jog šiuo metu yra atliekamas ikiteisminis tyrimas.

„Šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jei nukentėjusiosios situacija pablogėtų, prokuroro nurodymu gali būti keičiamas straipsnis, bet kuriuo ikiteisminio tyrimo metu“, – J.Samorokovskaja.

Šiuo metu moteris gydoma intensyvios terapijos ir reanimacijos skyriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.