Greitkelyje prie Kauno į atitvarus sudužo girto vairuotojo BMW – naktį nusidriekė spūstis

Mažiausiai vienas žmogus buvo sužalotas naktį iš šeštadienio į sekmadienį autostradoje greta Kauno girto vairuotojo automobiliui BMW įsirėžus į atitvarus. Dėl avarijos greitkelyje buvo susidariusi automobilių spūstis.

Greitkelyje prie Kauno į atitvarus sudužo girto vairuotojo BMW – naktį nusidriekė spūstis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Greitkelyje prie Kauno į atitvarus sudužo girto vairuotojo BMW – naktį nusidriekė spūstis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2022, 11:29 PM, atnaujinta Mar 27, 2022, 12:17 AM

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, pranešimas apie avariją kelyje A1 važiuojant Vilniaus link gautas apie 22 val. 43 min.

Atvykus gelbėtojams, prispaustų žmonių nebuvo. Paaiškėjo, kad nesuvaldytas automobilis BMW, kuriuo važiavo keli žmonės, trenkėsi į atitvarus. Ugniagesiai tik padėjo žmonėms išlipti iš automobilio.

Kauno apskrities policijoje lrytas.lt sužinojo, kad atsitrenkęs į atitvarus automobilis dar kliudė kitą transporto priemonę. 

Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojas buvo girtas. Į alkotesterį jis pripūtė 1,8 prom. Jis pats per avariją ir nukentėjo.

Pasak liudininkų, automobilis po avarijos sudaužytas labai smarkiai.

Po avarijos greitkelyje Vilniaus link buvo susidariusi didžiulė automobilių spūstis.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.