Už naujas striukes automobilių aikštelėje sumokėjusi 1000 eurų tauragiškė pasijuto apgauta

Automobilių aikštelėje iš nepažįstamo vyro pirkusi naujas striukes tauragiškė vėliau suprato, kad buvo apgauta – paaiškėjo, kad striukės jau nešiotos. Moteris teigia patyrusi tūkstančio eurų nuostolį.

Už naujas striukes automobilių aikštelėje sumokėjusi 1000 eurų tauragiškė pasijuto apgauta.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Už naujas striukes automobilių aikštelėje sumokėjusi 1000 eurų tauragiškė pasijuto apgauta.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2022, 10:33 AM, atnaujinta Mar 26, 2022, 10:51 AM

Kaip pranešė Tauragės apskrities VPK, kovo 23 d. apie 11 val. 30 min. automobilių stovėjimo aikštelėje Tauragėje, J.Tumo-Vaižganto g., moteris (gimusi 1944 m.) iš nepažįstamo vyro nusipirko 25 naujas striukes.

Moteris teigia, vėliau pastebėjusi, kad striukės yra dėvėtos.

Nuostolis 1 000 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Baudžiamasi kodeksas nurodo, kad tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo svetimą turtą ar turtinę teisę, išvengė turtinės prievolės arba ją panaikino, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.