Kaune automobiliai kliudė pėsčiąjį, dviratininką ir paspirtukininką – vienam iš vairuotojų nustatytas vidutinis girtumas

Pirmadienį Kaune nuo susidūrimų su automobiliais nukentėjo paspirtukininkas, dviratininkas ir pėsčiasis. Vienas iš vairuotojų eismo įvykio metu buvo girtas.

Kaune automobiliai kliudė pėsčiąjį, dviratininką ir paspirtukininką – vienam iš vairuotojų nustatytas vidutinis girtumas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune automobiliai kliudė pėsčiąjį, dviratininką ir paspirtukininką – vienam iš vairuotojų nustatytas vidutinis girtumas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-05 11:06

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, balandžio 4 d. apie 08 val. 15 min. Kaune, Tirkiliškių g., automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas girto vyro (gim. 1965 m.), užvažiavo ant šaligatvio ir kliudė paspirtukininką (gim. 1979 m.).

Automobilio vairuotojui nustatytas vidutinis, 1,90 prom., girtumo laipsnis.

Tos pačios dienos popietę apie 15 val. 10 min. Šlienavos kaime esančiame Kauno rajone, automobilis „Mitsubishi Outlander“, vairuojamas vyro (gim. 2001 m.), nuvažiavo nuo kelio ir kliudė dviratininkę (gim. 2012 m.).

Dviratininkė dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Taip pat eismo įvykio metu apie 20 val. 40 min. Kauno rajone, Domeikavoje, Vandžiogalos plente, automobilis „Volkswagen Golf“, vairuojamas vyro (gim. 2002 m.), kliudė pėsčiąjį (gim. 1965 m.).

Pėsčiasis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.