Sostinėje vagišiai plėšė ir niokojo automobilius, Švenčionių rajone – nugvelbė „Volkswagen Golf“

Antradienį Vilniuje vagišiai apgadino ir apiplėšė ne vieną automobilį. Švenčionių rajone „Volkswagen Golf“ savininkas pastebėjo, jog jo transporto priemonė yra pavogta tiesiai iš namo kiemo.

Sostinėje vagišiai plėšė ir niokojo automobilius, Švenčionių rajone – nugvelbė „Volkswagen Golf“.<br>J.Stcevičiaus asociatyvi nuotr.
Sostinėje vagišiai plėšė ir niokojo automobilius, Švenčionių rajone – nugvelbė „Volkswagen Golf“.<br>J.Stcevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-06 10:10

Vilniaus apskrities VPK praneša, jog balandžio 5 d. apie 6 val. Švenčionių rajone, Pabradėje, Kovo g., pastebėta, kad iš namo kiemo pavogtas automobilis „Volkswagen Golf“.

Patirtas nuostolis – 2 000 eurų.

Sostinėje balandžio 5 d. apie 6 val. 30 min., Č. Sugiharos g., požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išdaužius automobilio „Audi A5 Sportback“ (pagamintas 2018 m.) durelių lango stiklą, pavogta priekiniai žibintai bei apgadintas priekinis bamperis ir priekinės grotelės.

Padaryta žala apie 2 900 eurų.

Taip pat panašiu laiku apie 8 val. 50 min. Vilniuje, Salomėjos Nėries g., pastebėta, kad išdaužius automobilio „Volvo“ durelių lango stiklą, pavogti priekiniai žibintai ir priekinės grotelės.

Nuostolis – apie 1 500 eurų.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.