Uostamiestyje sulaikyti du girti vairuotojai: įvažiavo į tvorą ir taranavo kitą automobilį

Klaipėdoje sulaikyti du girti vairuotojai. Vienas jų įvažiavęs į tvorą pasišalino iš įvykio vietos, kitas – važiuodamas atbuline eiga atsitrenkę į šalia stovėjusį automobilį.

Uostamiestyje sulaikyti du girti vairuotojai: įvažiavo į tvorą ir taranavo kitą automobilį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Uostamiestyje sulaikyti du girti vairuotojai: įvažiavo į tvorą ir taranavo kitą automobilį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-06 10:25

Klaipėdos apskrities VPK praneša, jog balandžio 5 d. apie 03 val. Klaipėdoje, Marių ir Žūklės gatvių sankryžoje, automobilis „Volvo“, kurį vairavo 1994 m. gimęs vyras, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į segmentinę tvorą, ją apgadino ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Pareigūnams įforminant eismo įvykį, vairuotojas grįžo į jo vietą, nurodė, kad alkoholio vartojo po eismo įvykio ir atsisakė pasitikrinti blaivumą.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 18 val. 58 min. Klaipėdoje, Debreceno g., kieme, 1968 m. gimusio vyro vairuojamas automobilis „Toyota“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė kitą stovėjusį automobilį.

Vyrui nustatytas nustatytas 2,68 prom. neblaivumas.

Girtas vairuotojas taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.