Danijoje vogti sklandytuvai rasti greta Kalvarijos – sulaikyti trys juos gabenę įtariamieji

Sustabdę du įtartinus automobilius su priekabomis, Kalvarijos pareigūnai aptiko du Danijoje vogtus sklandytuvus. Į areštinę uždaryti trys sklandytuvus gabenę įtariamieji.

Danijoje vogti sklandytuvai rasti greta Kalvarijos – sulaikyti trys juos gabenę įtariamieji.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Danijoje vogti sklandytuvai rasti greta Kalvarijos – sulaikyti trys juos gabenę įtariamieji.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 9:44 AM, atnaujinta Apr 11, 2022, 9:55 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 10 d. apie 17 val. Kalvarijos savivaldybėje sustabdyti automobiliai „Mitsubishi Lancer“ su priekaba ir „Volvo XC60“ su priekaba.

Pasak policijos pranešimo, priekabose buvo vežami Danijoje pavogti du sklandytuvai.

Automobiliais važiavę moteris (gimusi 1950 m.) ir du vyrai (gimę 1975 m. ir 1980 m.) uždaryti į Marijampolės apskrities VPK sulaikymo patalpą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas įgijo, valdė, naudojosi arba realizavo didelės vertės turtą ar didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčias vertybes žinodamas, kad tas turtas ar vertybės gauti nusikalstamu būdu arba dalyvaujant nusikalstamoje veikoje, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.