Vilniuje siautėja vagys: iš svetimų būstų pagrobta brangi juvelyrika, tūkstančiai eurų, statybinės medžiagos

Vilniuje siautėja ilgapirščiai – iš svetimų būstų ir garažo jie išnešė nemažas pinigų sumas, brangius juvelyrinius dirbinius, didelį kiekį statybinių medžiagų ir šildymo įrangos.

 Nuo vagių nukentėjo kelios vilniečių šeimos: vagys išnešė jų turtą iš gyvenamųjų patalpų ir garažo. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr. 
 Nuo vagių nukentėjo kelios vilniečių šeimos: vagys išnešė jų turtą iš gyvenamųjų patalpų ir garažo. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2022, 8:45 AM

Penktadienio vakarą į policiją kreipėsi 52 metų moteris, kuri pranešė, jog vagys iš jos namų Justiniškių gatvėje išnešė įvairius aukso papuošalus, kurių vertė – 14,1 tūkst. eurų. Tiesa, ji nurodė gerokai ankstesnį nusikaltimo laikotarpį – teigė, jog jis buvo įvykdytas dar kovo 11-13 dienomis.

Policijai pareiškimą parašė ir Viršuliškių gatvės gyventojai, penktadienį pasigedę namuose laikytų 4 tūkst. 300 eurų. Nusikaltėliai į buto vidų pateko, atstūmę virtuvės langą.

Dar vienas nusikaltimas įvykdytas iš Pramonės gatvėje esančio garažo.

Numušus pakabinamą spyną, pavogti 22 špižiniai radiatoriai, 6 metaliniai vamzdiai, 8 plieniniai pamatų skydai, apie 400 kilogramai armatūros ir staklių rėmas. Garažo savininkas tikriausiai ruošėsi nuosavo namo statyboms ir įrengimui. Jis patyrė pustrečio tūkstančio eurų nuostolį.

Nusikaltėliai kol kas nustatinėjami. Viliamasi, kad juos išaiškinti padės viešose vietose įrengtos vaizdo kameros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.