Šiaulių rajone vyras ėmėsi keršto – už padarytą žalą gali tekti pakloti 10 tūkst. eurų

50-metis Šiaulių rajono gyventojas kerštavo visiems, su kuriais kažkada buvo susipykęs ir patyręs nuoskaudų. Tačiau įvykdęs keršto akciją ir privertęs kitus kentėti, pats kentės daugiausiai, kadangi nukentėjusieji pasirengę pareikšti jam civilinį ieškinį, kurio vertė gali siekti gerokai per dešimt tūkstančių eurų.

Šiaulių rajone vyras ėmėsi keršto – už padarytą žalą gali tekti pakloti 10 tūkst. eurų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Šiaulių rajone vyras ėmėsi keršto – už padarytą žalą gali tekti pakloti 10 tūkst. eurų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-19 11:12

Šiaulių apskrities VPK praneša, jog kai balandžio 11-osios rytą Šiaulių rajone, Ginkūnuose, Šaltinio g., gyvenantis vyras pranešė apie suniokotą jo gyvenamojo namo kieme stovėjusį bendrovei priklausantį automobilį „Toyota Hilux“ , policijos pareigūnai pamanė, kad tai – keršto akcija. 2021 metais pagamintai transporto priemonei buvo išdaužtas priekinių durų stiklas, o pati transporto priemonė ir jos salonas apipilti neaiškios kilmės skysčiu.

Kai balandžio 13-osios rytą dėl suniokotų automobilių į pareigūnus kreipėsi dar trys Ginkūnų kaimo gyventojai, pareigūnams kilo įtarimas, jog tai bus chuliganiškas girtų asmenų pasilinksminimas.

Nukentėjo dar vienas automobilis Šaltinio g. Jo savininkas transporto priemonę rado išdaužtu lango stiklu. Čia pat esančios Tujų g. gyventojo automobilis stovėjo irgi be lango stiklo, o iš jo salono tvoskė pripilto neaiškaus skysčio kvapas. Tolėliau esančios Rasos g. daugiabučio namo kieme stovėjusio „Ford Galaxy“ savininkas irgi neberado automobilio langų. Jis prisiminė, kad naktį apie 2 val. 30 min. jį pažadino į fejerverko sprogimą panašus duslus garsas kieme. Tačiau vyras patingėjo keltis ir žvilgtelėti pro langą, na, o ryte suprato, kad tuo metu buvo niokojamas jo automobilis.

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai Ginkūnuose siautėjusį vyrą netruko demaskuoti. Balandžio 14-ąją įtarimai dėl minėtų nusikalstamų veikų buvo pareikšti 50-mečiui šio kaimo gyventojui. Pasirodo, nemigos kankinamas vyras prisiminė kažkada buvusius konfliktus su savo giminaičiu, su savo kaimynais ir nutarė jiems atkeršyti.

Pasiėmęs turėtą kanistrą su benzinu, jis apsilankė minėtose vietose, išdaužė automobilių langus, į kai kuriuos automobilius pripylė benzino. Ginkūniškis teigė jų padegti nenorėjęs.

Dėl tokiomis priemonėmis išlieto pykčio vyro laukia baudžiamoji atsakomybė ir nukentėjusiųjų civiliniai ieškiniai dėl turtinės žalos atlyginimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“