Vilniuje ir jo rajone ilgapirščiai plėšė ir niokojo automobilius – vienas iš vagišių sulaikytas vairuojantis nugvelbtą automobilį

Pirmadienį Vilniuje ilgapirščiai plėšė ir vogė automobilių katalizatorius, multimedijos įrangą, pavarų svirtis ir net lydinio ratlankius. Vienam iš vagišių neišėjo išvengti atsakomybės, policijos pareigūnai girtą vyrą sugavo vairuojantį nugvelbtą automobilį.

Vilniuje ir jo rajone ilgapirščiai plėšė ir niokojo automobilius – vienas iš vagišių sulaikytas vairuojantis nugvelbtą automobilį.<br>J.Stcevičiaus nuotr.
Vilniuje ir jo rajone ilgapirščiai plėšė ir niokojo automobilius – vienas iš vagišių sulaikytas vairuojantis nugvelbtą automobilį.<br>J.Stcevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2022, 1:15 PM

Vilniaus apskrities VPK praneša, jog balandžio 18 d. apie 5 val. Vilniuje, Šiaurės gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad pavogta automobilis „Audi A6“ (pagamintas 2002 m.).

Patirtas nuostolis siekė apie 1 500 eurų.

Minėtas automobilis, kurį vairavo girtas, 2,60 prom., vyras (gim. 1989 m.), sustabdytas tą pačią dieną apie 11 val. 30 min. Vilniuje esančiame Nemenčinės plente.

Pareigūnai įtariamąjį sulaikė ir uždarė į areštinę.

Panašiu laiku Vilniaus apskrities VPK pirmadienį sulaukė pranešimo apie įvykdytą vagystę. Pranešta, jog iš „Lexus“ automobilio išpjautas katalizatorius.

Balandžio 18 d. apie 6 val. 54 min. Vilniaus rajone, Rudaminos seniūnijoje esančiame Kalviškių kaime, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išpjauta ir pavogta automobilio „Lexus RX400h“ katalizatorius.

Nuostolis – 1 500 eurų.

Praėjus ko ne valandai buvo pranešta apie apvogtą BMW automobilį. Šį kart ilgapirščiai plėšė viską, kas tik pasipainiojo po ranka.

Apie 7 val. 55 min. Vilniuje, Kalvarijų gatvėje esančiame požeminiame automobilių garaže pastebėta, kad iš automobilio BMW, išdaužius durelių lango stiklą, pavogta multimedijos įranga, vairas, pavarų svirtis bei 4 lengvojo lydinio ratlankiai.

Ilgapirščiai automobilio savininkui padarė žalos už 1 360 eurų.

Taip pat neilgai trukus Vilniaus apskrities VPK gavo pranešimą apie apgadintą „Range Rover“ automobilį.

Balandžio 18 d. apie 9 val. Vilniuje esančioje Gabijos gatvėje pastebėta, kad aštriu daiktu apibraižytas automobilis „Range Rover“.

Suskaičiuota, jog padarytas nuostolis siekia 5 000 eurų.

Netoli vidurdienio policijai buvo pranešta apie dar vieną „Lexus“ automobilio katalizatoriaus vagystę.

Apie 11 val. Trakų rajone, Lentvaryje esančioje Naujosios Sodybos gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išpjauta ir pavogta automobilio „Lexus RX400h“ katalizatorius.

Nuostolis – 1 500 eurų.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.