Siaubingas vilnietės vakaras: į butą įsibrovęs girtas vyras mušė, laužė baldus, atėmė pinigus

Vilniaus policija sulaikė ir į areštinę uždarė vyrą, kuris įsibrovė į moters namus, ją mušė, reikalavo pinigų, daužė ir laužė baldus bei namų apyvokos daiktus.

Siaubingas vilnietės vakaras: į butą įsibrovęs girtas vyras mušė, laužė baldus, atėmė pinigus.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Siaubingas vilnietės vakaras: į butą įsibrovęs girtas vyras mušė, laužė baldus, atėmė pinigus.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2022, 8:48 AM, atnaujinta May 2, 2022, 8:56 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, balandžio 30 d. apie 22 val. Vilniuje, Gerovės g., į moters (gimusi 1959 m.) butą įsibrovęs vyras (gim. 1987 m.) reikalavo pinigų, o jų negavęs moterį smaugė, grasino susidoroti.

Išsigandusi moteris atidavė smurtautojui turimus 1 500 eurų, tačiau pastarasis nenurimo, sudaužė jos ir dukters mobiliojo ryšio telefonus „Samsung“ ir plaktuku sudaužė lygintuvą „Philips“, dulkių siurblį „Miele“ bei virtuviniu peiliu supjaustė užuolaidą, sofą-lovą.

Nuostolis – 4 080 eurų.

Girtas (nustatytas sunkus girtumas) įtariamasis (gim. 1987 m.) uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti arba kitaip atimdamas galimybę nukentėjusiam asmeniui priešintis pagrobė svetimą turtą, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.