Įmonės vadovės ir jos pavaldinio santykių dramoje – keistas tęsinys: pranešama apie pavogtą vibratorių

Radviliškyje kone 2 mėnesius besitęsianti įmonės vadovės ir jos pavaldinio tarpusavio santykių drama virto tikru serialu. Pareigūnus jau pasiekė nauji pareiškimai, tarp kurių – diktofono ir vibratoriaus vagystės.

Įmonės vadovės ir jos pavaldinio santykių dramoje – keistas tęsinys: pranešama apie pavogtą vibratorių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Įmonės vadovės ir jos pavaldinio santykių dramoje – keistas tęsinys: pranešama apie pavogtą vibratorių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Įmonės vadovės ir jos pavaldinio santykių dramoje – keistas tęsinys: pranešama apie pavogtą vibratorių.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Įmonės vadovės ir jos pavaldinio santykių dramoje – keistas tęsinys: pranešama apie pavogtą vibratorių.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 3, 2022, 7:28 PM

Istorija prasidėjo kovo 2-ąją, kai į policiją kreipėsi 46 metų radviliškietis. Vyriškis pareiškė, kad 37 metų įmonės vadovė pasikėsino į jo gyvybę.

Pastaruoju metu policiją pasiekia vis nauji kaltinimai ir pareiškimai. Naujausias – verslininkės kreipimasis dėl pavogto diktofono su svarbia informacija ir vibratoriaus.

Tiesa, pareiškime diktofonas įvertintas 29 eurais, o meilės žaidimams naudojamo įrankio vertė nenurodyta, todėl dėl mažareikšmiškumo pradėta administracinė teisena.

Vos nesirėžė į sunkvežimį

Kovo 2-ąją darbdavė su pavaldiniu važinėjo po Radviliškio rajoną ir platino įmonės produkciją.

Vienu metu vadovė pareikalavo, kad pavaldinys atiduotų automobilio „Seat Altea“ raktelius. Pavaldiniui teko išlipti iš mašinos. Radviliškietis jau ketino skambinti žmonai, kad ji parvežtų namo, bet vadovė leido jam įsėsti į mašiną.

Anot pareiškėjo, vairuotojo pažymėjimo neturinti direktorė taip spūstelėjo greičio paminą, kad automobilio greitis šoktelėjo iki 110 kilometrų per valandą, o moteris pareiškė pražudysianti save ir pavaldinį.

Priešpriešiais sparčiai artėjo sunkvežimis ZIL, todėl vyriškis ėmė melsti stabdyti automobilį. Moteriai paklusus ir automobiliui sustojus radviliškietis iššoko lauk ir paskambino pagalbos telefonu dėl pasikėsinimo nužudyti.

Atlėkęs pareigūnų ekipažas netruko išsiaiškinti, kad moteris neturėjo teisės vairuoti, o ją pačią išgabeno į psichiatrijos ligoninę, kad būklę įvertintų specialistai.

Apkaltino fiziniu smurtu

Ikiteisminis tyrimas dėl galimo pasikėsinimo nužudyti tebevyksta, bet jį perėmė Pakruojo kriminalistai. Mat pareiškėjas anksčiau Radviliškio policijos vadovą viešai buvo išvadinęs impotentu, o už šiuos išpuolius buvo skirtos dvi administracinės nuobaudos po 115 eurų. Radviliškietis gali jas apskųsti.

Pakruojo pareigūnams įmonės direktorė per apklausas sakė, kad pavaldinys nuo praėjusių metų vasario 17 d. prieš ją keturis kartus naudojo fizinį smurtą.

Pasak moters, pavaldinys imdavo siautėti, kai vežiojant produkciją pradėdavo aptarinėti įmonės finansinius reikalus.

Pasak verslininkės, dėl vyresnio pavaldinio išpuolių ji pagalbos neieškodavo, nes jis grasindavo nusižudysiąs. Tiesa, kartą moteris buvo nuskriausta taip, kad jai prireikė ir medikų pagalbos.

Baiminosi dėl savižudybės

Radviliškio pareigūnams į akiratį verslininkė ir jos pavaldinys pateko senokai. Imta įtarti, kad gali būti ir meilės trikampis, nes ankstesnėse istorijose figūravo ir radviliškiečio sutuoktinė.

Kartą pareigūnų pagalbos prašė ir verslininkė, ir vyriškio sutuoktinė. Abi moterys meldė padėti dėl staiga dingusio vyriškio, o jas nerimauti vertė baimė dėl galimos savižudybės – neva būta tokių užuominų.

Tiesa, radviliškietis namo grįžo pats, o paiešką pradėjusiems pareigūnams pareiškė buvęs ne taip suprastas.

Į policiją buvo kreipusis ir verslininkė, kuri pranešė, kad darbuotojo sutuoktinė sviedė į ją telefoną. Tiesa, vėliau ji pretenzijų nebereiškė ir pareiškimo nepateikė.

Ūmaus būdo radviliškietis anksčiau jau turėjo problemų dėl smurto. Po išpuolio prieš vienos gydymo įstaigos vadovą jis buvo teismo pripažintas kaltu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.