Telšiuose pareigūnams įkliuvo jaunuoliai su narkotikais – kvaišalų rasta ir automobilio salone

Trečiadienio vakarą Telšiuose pareigūnams įkliuvo du vaikinai su augalinės kilmės narkotikais. Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Telšiuose pareigūnams įkliuvo jaunuoliai su narkotikais – kvaišalų rasta ir automobilio salone.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Telšiuose pareigūnams įkliuvo jaunuoliai su narkotikais – kvaišalų rasta ir automobilio salone.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 12:17 PM

Šiaulių apskrities VPK pranešė, kad gegužės 4 d. apie 16 val. 46 mis. Telšiuose, Geležinkelio g., pareigūnai patikrino nuošalėje stovintį automobilį „Mercedes-Benz SLK200“ ir juo važiavusius vaikinus.

Vairuotojas (gim. 2003 m.) rankoje laikė ir pareigūnams padavė folijos lankstinuką su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga. Automobilio salone, ant grindų kilimėlio bei šalia automobilio, rasta išbarstytos augalinės kilmės, įtariama, taip pat narkotinės medžiagos.

Vairuotojas ir keleivis, gim. 2004 m., sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.