Plungės rajono apylinkės teisme neramumus kėlė nuteistasis – vyras keiksmais ir grasinimais įžeidinėjo prokuratūros darbuotojus

Ketvirtadienį vykusio teismo posėdžio metu Plungės rajono apylinkės teisme nuteistasis kėlė neramumus. Įžeidinėjo prokuratūros darbuotojus ir apgadino duris.

Plungės rajono apylinkės teisme neramumus kėlė nuteistasis – vyras keiksmais ir grasinimais įžeidinėjo prokuratūros darbuotojus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Plungės rajono apylinkės teisme neramumus kėlė nuteistasis – vyras keiksmais ir grasinimais įžeidinėjo prokuratūros darbuotojus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2022, 10:07 AM

Gegužės 26 d. apie 09 val. Plungėje, Laisvės alėjoje, Plungės rajono apylinkės teismo posėdžių salėje, nuteistasis (gim. 1975 m.) necenzūriniais žodžiais įžeidinėjo ir grasino teismo ir prokuratūros darbuotojams.

Vyras taip pat apgadino konvojuotiesiems asmenims pritaikytos patalpos duris.

Policijos departamentas praneša, jog įsiaudrinęs nuteistasis grąžintas į Šiaulių tardymo izoliatorių.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.