Telšiškį apšvarino 3 giminaičiai – pagrobė jam priklausančią valtį

Telšiuose gyvenantis žinomas poetas prieš šv. Velykas pasigedo valties. Atvykęs prie Tausalo ežero, ant kurio kranto jis laikė savo laivę, vyras terado nupjautas spynas, o jos pačios nebebuvo.

 Telšiškį apšvarino 3 giminaičiai – pagrobė jam priklausančią valtį.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr. ir Šiaulių apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas
 Telšiškį apšvarino 3 giminaičiai – pagrobė jam priklausančią valtį.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr. ir Šiaulių apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2022, 12:25 PM

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, vilties susigrąžinti nugvelbtą valtį vyras turėjo nedaug, tačiau apie įvykdytą nusikaltimą jis pranešė policijai ir Telšių rajono komisariato tyrėjai pradėjo vagystės tyrimą.

Tyrimas buvo nelengvas, kadangi liudininkų, išskyrus gyvūnijos pasaulį – jokių, vaizdo kamerų, galinčių suteikti informacijos – jokių. Liko tik bendravimas su aplinkinių kaimų gyventojais, tikintis pelų maiše surasti nors vieną grūdą tyrimui reikšmingos informacijos ir eiti jos tikrinimo keliu. Gaunama informacija vis nepasitvirtindavo, kol pagaliau kantrus ir kruopštus pareigūnų darbas davė rezultatų ir įtariamieji buvo nustatyti.

Tai – Telšių rajone gyvenantys giminaičiai – 38 ir 43 metų broliai bei jų 43 metų pusbrolis. Pastarasis su teisėsauga yra turėjęs rimtų reikalų, teistas už išžaginimą ir vagystę. Vyrų gyvenamoji vieta – netoli Tausalo ežero, kur buvo palikta valtis. Ją pagrobti buvo sumanyta žvejybos tikslu. Tam ji, anot jų, ir buvo naudota.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.