Kaišiadorių rajone girto vyro vairuojamas „Opel“ automobilis atsidūrė javų laukuose: keleivis ir vairuotojas – ligoninėje

Sekmadienio popietę Kaišiadorių rajone girto vyro vairuojamas automobilis atsidūrė javų laukuose. Vairuotojas ir keleivis patyė sunkius sužalojimus.

Kaišiadorių rajone girto vyro vairuojamas „Opel“ automobilis atsidūrė javų laukuose: keleivis ir vairuotojas – ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaišiadorių rajone girto vyro vairuojamas „Opel“ automobilis atsidūrė javų laukuose: keleivis ir vairuotojas – ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2022, 11:39 AM

Liepos 3 d. apie 15 val. Kaišiadorių rajone, Rumšiškių seniūnijoje, Juodiškių kaime esančioje Dambravos gatvėje, apsivertė girto vyro vairuojamas „Opel Corsa“ automobilis.

Taip pat įvykio liudininkų buvo praneštam kad viduje yra prispaustų žmonių.

Kaip praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, atvykus ugniagesiams viduje prispaustų žmonių nebuvo, automobilis „Opel Corsa“ buvo apsivertęs javų laukuose, vairuotojas (gim. 1991 m.) ir keleivis (1976 m.) rasti šalia automobilio gulintys ant žemės.

Naujienų portalui lrytas.lt Kauno apskries VPK suteikė informacijos, kad avarijos metu nukentėjo abu ekipažu važiavę vyrai. Dėl patirtų sužalojimų vairuotojas ir keleivis pristatyti ir paguldyti į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusieji patyrė sunkias traumas.

Preliminaria informacija, automobilis apvirto, kuomet girtas vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio.

Automobilį „Opel Corsa“ vairavusiam vyrui nustatytas lengvas, 1,28 prom., girtumo laipsnis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.