Raseinių rajone ginklu švaistėsi girtas vyras: jo namuose pareigūnai aptiko ir neteisėtai laikomus šautuvus

Antradienio vakarą Raseinių rajone girtas vyras švaistėsi ginklu. Pareigūnai patikrinę įtariamojo namus taip pat rado ir neteisėtai laikomus daiktus.

Raseinių rajone ginklu švaistėsi girtas vyras: jo namuose pareigūnai aptiko ir neteisėtai laikomus šautuvus.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Raseinių rajone ginklu švaistėsi girtas vyras: jo namuose pareigūnai aptiko ir neteisėtai laikomus šautuvus.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2022, 8:56 AM

Liepos 5 d. apie 18 val. 15 min. Raseinių rajone, Girkalnio miestelyje, namo kieme kilusio konflikto metu, vyriškis grasindamas pistoletu, iššovė vieną kartą į viršų ir pasišalino.

Kaip praneša Policijos departamentas, vyras tą pačią dieną apie 19 val. 50 min. buvo sulaikytas Raseinių rajone esančiame Plingių kaime.

Pas sulaikytąjį policijos pareigūnai rado bei paėmė tris teisėtai laikomus lygiavamzdžius šautuvus, 62 vnt. įvairaus kalibro šovinius, 480 vnt. šovinių tūteles bei indą su paraku.

Įtariamasis nustatytas vidutinis, 2,57 prom., girtumas. Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.