Vilniaus oro uoste apvogta baltarusė – užmigusi prarado kuprinę su visai dokumentais ir pinigais

Vilniaus policija ieško nusikaltėlių, oro uoste apvogusių Baltarusijos pilietę. Moteris užmigo ant suoliuko, o atsibudusi pasigedo kuprinės su visais dokumentais ir pinigais.

Vilniaus oro uoste apvogta baltarusė – užmigusi prarado kuprinę su visai dokumentais ir pinigais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vilniaus oro uoste apvogta baltarusė – užmigusi prarado kuprinę su visai dokumentais ir pinigais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2022, 9:21 AM, atnaujinta Jul 25, 2022, 9:27 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, liepos 24 d. apie 4 val. 10 min. pranešta, kad Vilniuje, Rodūnios kelyje, pastebėta, kad pavogta kuprinė „Flo“, kurioje buvo 9 000 eurų, „MacBook“ nešiojamas kompiuteris, kompiuterio ekranas, 3 banko mokėjimo kortelės, asmens dokumentai.

Lrytas.lt duomenimis, kuprinė dingo Vilniaus oro uoste. Baltarusijos pilietė (gimusi 1993 m.) policijai vėliau pasakojo, kad ji tarp 2 val. nakties ir 4 val. ryto ji užmigo ant suoliuku atvykimo salėje. O kai prabudo, pasigedo kuprinės.

Nuostolis – 10 150 eurų.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.