Nukreipęs ginklą į kavinės darbuotoją Vilniuje vyras pagrobė visus pinigus

Į vieną Vilniaus kavinę užsukęs vyras išsitraukė ginklą ir pareikalavo atiduoti visus kavinėje laikomus pinigus. Gavęs juos vyras pasišalino ir pirmadienį dar buvo ieškomas.

Kavinė.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Kavinė.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2022, 7:48 AM

 Dvidešimtmetė mergina policijos pareigūnams papasakojo, kad nepažįstamas vyras į kavinę atėjo apie 8 val. 35 min. Kavinė ką tik buvo atidaryta, daugiau lankytojų joje nebuvo, todėl pamačiusi pro duris įžengiantį vyrą mergina pamanė, kad jų įstaigą aplankė klientas, ir pasiruošė jį aptarnauti.

„Aš stovėjau prie baro. Jis perėjo salę, priėjo prie manęs, išsitraukė ginklą ir nukreipė jį tiesiai į mane“, – susitikimą su plėšiku prisiminė jauna darbuotoja.

Pasak merginos, atvykėlis pareikalavo, kad ji atiduotų jam visus patalpose laikomus pinigus – tiek esančius kasos aparato stalčiuje, tiek seife. Nors mergina įtarė, kad ginklas yra netikras ir pasirodė jai panašus į startinį pistoletą, ji vis tiek išsigando.

„Bijodama dėl savo sveikatos ir gyvybės aš padariau, kaip jis liepė“, – pareigūnams prisipažino kavinės darbuotoja.

Gavęs pinigus, 710 eurų, plėšikas pareiškė dar vieną norą – pareikalavo, kad kavinės darbuotoja jam atiduotų ir savo banko kortelę, tačiau merginai pasakius, kad ji jos neturi, pasišalino.

Vos tik nusikaltėlis dingo už kavinės kampo, padavėja iškart paskambino kavinės savininkei ir papasakojo, kas atsitiko.

Kadangi savininkė tuo metu buvo užsiėmusi kitais reikalais, ji darbuotojai liepė skambinti į policiją ir laukti, kol atvyks pareigūnai.

„Plėšikas buvo aukštas, vilkėjo džinsais ir mėlyna striuke“, – įtariamojo požymius nurodė mergina, tačiau kad ir kiek pareigūnai važinėjo aplinkinėmis gatvėmis, rasti žmogaus, atitinkančio nurodytus požymius, jiems nepavyko.

Dėl plėšimo panaudojant ginklą Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 10 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.