Dėl nederamų santykių su nuteistuoju nuo tarnybos nušalinta Vilniaus pataisos namų pareigūnė

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdyba informavo pradėjusi ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 228 straipsnio 1 dalį – dėl piktnaudžiavimo. Kriminalinė žvalgyba išaiškino, kad piktnaudžiauti galėjo viena iš Vilniaus pataisos namų pareigūnių.

 Nuo tarnybos nušalinta Vilniaus pataisos namų pareigūnė: moteris palaikė nederamus santykius su nuteistuoju.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
 Nuo tarnybos nušalinta Vilniaus pataisos namų pareigūnė: moteris palaikė nederamus santykius su nuteistuoju.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2022, 4:27 PM, atnaujinta Aug 11, 2022, 10:29 AM

Kaip rašoma Kalėjimų departamento pranešime, Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai gavo duomenų, kad Vilniaus pataisos namų Resocializacijos skyriaus specialistė galimai palaiko netarnybinius santykius su Vilniaus pataisos namuose laisvės atėmimo bausmę atliekančiu nuteistuoju ir ėmėsi tikrinti šią informaciją.

Vilniaus pataisos namų Resocializacijos skyriaus specialistės gyvenamojoje vietoje buvo atlikta krata, kurios metu buvo rasti ir išimti tyrimui reikšmingi daiktai.

Ikiteisminio tyrimo metu rugpjūčio 9 d. Resocializacijos skyriaus specialistei pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo.

Pareigūnė nušalinta nuo tarnybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.