Moteris iš Lentvario savo susitikimą su dviem damomis prisimins ilgai ir skaudžiai

Netikėtų viešnių savo namuose sulaukusi Lentvario seniūnijos gyventoja net nesuprato, kada ir kaip buvo apvogta, ir labai nustebo, kai išėjus nepažįstamosioms pasigedo visų savo santaupų – 2700 eurų.

Pensininkė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pensininkė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-12 22:08

Lentvario seniūnijoje (Trakų r.) gyvenanti 77 metų pensininkė savo susitikimą su dviem nepažįstamomis moterimis prisimins ilgai.

Po jų apsilankymo moteris kreipėsi į policiją ir pranešė, kad buvo apvogta.

Pareigūnams garbaus amžiaus moteris sakė, kad nematė, kada į jos namus atėjo nepažįstamosios, o kad namuose yra ne viena, ji suprato tik išgirdusi nepažįstamųjų balsus.

„Jos buvo jaunos, vienai galėjo būti apie 30 metų, kita dar jaunesnė. Abi tamsiaplaukės“, – tokius nepažįstamųjų bruožus įsiminė moteris.

Pasak pensininkės, atvykėlės kalbėjo rusiškai ir paaiškino, kad yra užsienietės ir ieško, ar kas nors nenuomoja buto ar namo.

„Jos sakė, kad neturi kur gyventi“, – pokalbį su nelauktomis viešniomis prisiminė pensininkė.

Kas nuomoja namą arba butą, Lentvario seniūnijos gyventoja teigė nežinojusi, pati nuoma taip pat neužsiima, todėl įsibrovėlėms liepė palikti jos namus ir daugiau į juos negrįžti.

Moterys ne iš karto, bet pakluso, todėl pensininkė lengviau atsikvėpė, kai bastūnės išėjo.

Nekviestoms viešnioms pradingus moters neapleido bloga nuojauta, todėl praėjus maždaug valandai po šio susitikimo ji nusprendė patikrinti, ar yra namuose laikyti pinigai. Paaiškėjo, kad slėptuvė tuščia.

Kaip ir kada atvykėlės ją apvogė, pensininkė teigė nesupratusi, nes nepažįstamųjų nebuvo išleidusi iš akių, o ir jos vienos po kambarius nevaikščiojo.

Dėl vagystės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Jei vagišės kada nors bus surastos, joms gali grėsti laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.