Pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorei

Trečiadienį Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorei Violetai Grigienei pranešta apie įtarimą kyšininkavus. Įtariama, kad ji, būdama valstybės tarnautojui prilygintu asmeniu, tiesiogiai, savo naudai, šių metų liepos mėnesį paėmė kyšį.

Pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorei.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorei.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2022, 3:00 PM, atnaujinta Aug 17, 2022, 3:03 PM

Kaip rašoma STT pranešime, įtariama, kad V.Grigienė paėmė ne mažiau kaip 100 eurų dydžio kyšį iš paciento artimųjų už teisėtą veikimą vykdant įgaliojimus, t.y. už tai, kad pacientui būtų teikiamos jam priklausančios medicininės paslaugos.

Trečiadienį ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras kreipėsi į Utenos apylinkės teismo Ignalinos rūmus prašydamas 3 mėnesiams nušalinti V.Grigienę nuo visų ligoninėje užimamų pareigų. Teismas prašymą patenkino. Įtariamajai taip pat skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.