Nuo policijos sprukti bandęs kirgizas sudaužė „Mercedes-Benz“ – įtariama, kad automobilis vogtas

Prienų rajone policijos pareigūnų reikalavimui sustoti nepaklusęs kirgizas bandė pasprukti, tačiau nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį. Po avarijos vyras iššoko iš automobilio ir leidosi bėgti pėsčiomis, bet buvo greitai pagautas. Įtariama, kad kirgizas vairavo užsienyje vogtą automobilį.

 Nuo policijos sprukti bandęs kirgizas sudaužė „Mercedes-Benz“ – įtariama, kad automobilis vogtas užsienyje.<br> Alytaus apskrities VPK vaizdo medžiaga/STOP kadras/lrytas.lt fotomontažas.
 Nuo policijos sprukti bandęs kirgizas sudaužė „Mercedes-Benz“ – įtariama, kad automobilis vogtas užsienyje.<br> Alytaus apskrities VPK vaizdo medžiaga/STOP kadras/lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 2:13 PM, atnaujinta Aug 18, 2022, 5:05 PM

Kaip ketvirtadienį pranešė Alytaus apskrities VPK, rugpjūčio 16 d. apie 22 val. kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 103 km, Alytaus apskrities VPK Prienų r. PK pareigūnai stabdė automobilį „Mercedes-Benz“.

Tačiau automobilio vairuotojas nepakluso policijos reikalavimu sustoti ir padidinęs greitį bandė sprukti. Toli nuvažiuoti bėgliui nepavyko. Nesuvaldytas automobilis netrukus nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Po eismo įvykio vairuotojas spruko pėsčiomis. Netrukus jis buvo surastas ir sulaikytas. Paaiškėjo, kad nuo policijos spruko Kirgizijos pilietis (gim. 1987 m.).

Kaip lrytas.lt išsiaiškino Alytaus apskrities policijoje, įtariama, kad automobilis „Mercedes-Benz“ gali būti vogtas. Manoma, kad būtent dėl to automobilį vairavęs kirgizas ir bandė bandė sprukti.

Po sulaikymo jis neneigė vairavęs šį automobilį.

Pareigūnai kol kas neatskleidžia, kur tiksliai automobilis buvo pavogtas. Kol kas aišku tik tiek, kad ne Lietuvoje, o užsienyje.

Pareigūnai taip pat neatskleidžia ir to, ar automobilis buvo stabdomas atsitiktinai ar policija jau turėjo informacijos, kad jis gali būti vogtas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.