Klaipėdoje ir Šiauliuose jaunuoliai prisivirė košės, pareigūnams įkliuvo su kvaišalais ir smulkintuvu

Antradienį Klaipėdoje ir Šiauliuose pareigūnams įkliuvo 2 jaunuoliai su kvaišalais. Pas vieną jų buvo rastas ir smulkintuvas.

Klaipėdoje ir Šiauliuose jaunuoliai prisivirė košės, pareigūnams įkliuvo su kvaišalais ir smulkintuvu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdoje ir Šiauliuose jaunuoliai prisivirė košės, pareigūnams įkliuvo su kvaišalais ir smulkintuvu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2022, 1:22 PM

Rugpjūčio 30 d. apie 16 val. 50 min. Šiauliuose, Pavasario gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, policijos pareigūnai, atliko vyro, gim. 2002 m, dalinę apžiūrą.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad šalia jo, ant žemės buvo rasta numesta suktinė su augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Taip pat automobilyje „BMW 525“, rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 20 val. 42 min. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Galinio Pylimo gatvėje, kieme, galimai vyksta muštynės.

Į įvykio vietą atvykusius pareigūnus pastebėję asmenys pradėjo šalintis, nevykdydami teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų sustoti.

Maždaug 20 val. 50 min. Klaipėdoje, Taikos prospekte, buvo sulaikytas 2003 m. gimęs vaikinas, pas kurį, atlikus dalinę asmens apžiūrą, rankinėje buvo rastas smulkintuvas su augalinės kilmės, galimai, narkotine medžiaga.

Vaikinui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Pradėti tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.