2 kauniečiams „Lexus“ katalizatoriaus nugvelbti nepavyko, pastebėję pareigūnus ėmė sprukti elektriniais paspirtukais

Ketvirtadienį Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie įtariami katalizatoriaus vagyste. Šie, pastebėję policijos pareigūnus, iš įvykio vietos spruko elektriniais paspirtukais.

2 kauniečiams „Lexus“ katalizatoriaus nugvelbti nepavyko, pastebėję pareigūnus ėmė sprukti elektriniais paspirtukais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
2 kauniečiams „Lexus“ katalizatoriaus nugvelbti nepavyko, pastebėję pareigūnus ėmė sprukti elektriniais paspirtukais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2022, 12:03 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, rugpjūčio 31 d. apie 03 val. 30 min. policijos pareigūnai sulaukė pilietiško gyventojo pranešimo, jog Kaune, Plechavičiaus gatvėje, vyras išgirdo triukšmą, o pažiūrėjęs pro langą pastebėjo prie automobilių besisukiojančius įtartinus asmenis.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado ne tik nuo automobilio „Lexus“ pradėtą pjauti katalizatorių, bet ir iš įvykio vietos elektriniais paspirtukais besišalinančius du įtartinus vyrus.

Vienas vyras (gim. 1998 m.) sulaikytas iškart, kitas (gim. 1988 m.) – iš pradžių dar slapstėsi, tačiau buvo rastas paryčiais.

Kauniečiai yra žinomi policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.