Suklastotą automobilio dokumentą pateikęs rusas kelionę baigė Lavoriškių punkte

Lavoriškių punkte pasieniečiai neleido į Lietuvą įvažiuoti Rusijos piliečiui, kuris patikros metu pateikė, įtariama, suklastotą transporto priemonės registracijos dokumentą. Užsieniečiui teko grįžti į Baltarusiją.

 Suklastotą automobilio dokumentą pateikęs rusas kelionę baigė Lavoriškių punkte.<br> VSAT nuotr.
 Suklastotą automobilio dokumentą pateikęs rusas kelionę baigė Lavoriškių punkte.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 12:17 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį vakare Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai Lavoriškių kontrolės punkte patikrino į Lietuvą vykusio 52-ejų Rusijos piliečio ir jo vairuoto automobilio „Infiniti FX35 Premium“ dokumentus.

Užsieniečio pateikti asmens dokumentai buvo nepriekaištingi, tačiau kontrolės metu VSAT pareigūnams įtarimų sukėlė rusiškas 2008 m. laidos automobilio registracijos liudijimas.

Nustatyta, kad įrašai jame nesutampa su identifikaciniais automobilio kėbulo numeriais. Pirminiais duomenimis, šis dokumentas yra visiška klastotė.

Vyrui neleista įvažiuoti į šalį. Lavoriškių užkardos pareigūnai klastotę paėmė, o užsieniečiui surašė atsisakymą leisti atvykti į Lietuvą. Rusui tą pačią dieną automobiliu teko grįžti į Baltarusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.