Pareigūnai nustatė, kas įvykdė išpuolį prieš radviliškiečių porą

Penktadienį vakare Radviliškyje į namus įsiveržę ir čia gyvenančią porą sumušę nusikaltėliai slėpė veidus po kaukėmis, tačiau tai nepadėjo jiems likti nežinomiems.

 Pareigūnams pavyko nustatyti, kas įsibrovė į svetimus namus ir sumušė ten buvusią porą.<br> K.Kavolėlio asociatyvi nuotrauka 
 Pareigūnams pavyko nustatyti, kas įsibrovė į svetimus namus ir sumušė ten buvusią porą.<br> K.Kavolėlio asociatyvi nuotrauka 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2022, 2:05 PM

Brutalų nusikaltimą tirti ėmę pareigūnai nustatė įtariamuosius. Jie ieškomi.

Radviliškyje, Vaižganto gatvėje, į į moters (g. 1996 m.) nuomojamą butą trys vyrai įsibrovė rugsėjo antrąją apie pusę devynių vakaro.

Nuomininkai tuo metu laukė atvykstant vieno savo pažįstamo, kuriam buvo pažadėję atiduoti turimą akvariumą. Todėl pasigirdus durų skambučiui moteris nieko blogo nepagalvojusi atidarė duris.

Į vidų įsibrovė trys vyrai. Du kaukėti įsibrovėliai užpuolė moterį, jai smogė ir sučiupę laikė, kad ji niekur nepabėgtų. Tuo metu trečiasis įsibrovėlis, kuris buvo be kaukė, nuėjo į kambarį ir sumušė čia buvusį vyrą (g. 1991 m.).

Tai padarę įsibrovėliai paspruko. Nukentėjusieji kreipėsi į policiją. Jiems prireikė ir medikų. Nuo užpuolikų nukentėjusiai moteriai atvykę greitosios medikai pagalbą suteikė namuose, o stipriau sumuštą vyrą išvežė į ligoninę.

Ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėjusiems pareigūnams pavyko nustatyti, kas įsibrovė į svetimus namus ir sumušė ten buvusią porą.

Šio nusikaltimo motyvai kol kas lieka neaiškūs. Nukentėjusysis tvirtino nenumanąs, dėl ko jis buvo sumuštas.

Ir nukentėjusysis, ir įtariamieji yra anksčiau jau yra teisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.