Pareigūnai demaskavo 2 rūkalų kontrabandininkus ir naminukės „tašką“

Šalčininkuose ir Šilutėje pareigūnams įkliuvo 3 vyrai. Pas vieną jų aptikta naminukė, ginklai iš šaudmenys, o kiti du gabeno nemenką rūkalų kontrabandą.

 Pareigūnams Šalčininkuose ir Šilutėje įkliuvo 3 vyrai: vienas jų laikė nemenkas naminukės atsargas, kiti du – gabeno rūkalų kontrabandą<br> Lrytas.lt fotomontažas/asociatyvi nuotr.
 Pareigūnams Šalčininkuose ir Šilutėje įkliuvo 3 vyrai: vienas jų laikė nemenkas naminukės atsargas, kiti du – gabeno rūkalų kontrabandą<br> Lrytas.lt fotomontažas/asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2022, 9:24 AM, atnaujinta Sep 6, 2022, 10:28 AM

Rugsėjo 4 d. apie 21 val. 18 min. Šilutėje, Žalgirio 7-ojo tako gatvėje, vyro (gim. 1964 m.) namuose rasti ir paimti įvairūs neteisėtai laikomi daiktai.

Policijos departamentas praneša, kad pareigūnai vyriškio namuose aptiko 11 litrų skysčio, turinčio specifinį naminio alkoholio kvapą, teisėtai laikomą dujinį pistoletą „Major 88“, du pneumatinius šautuvus, optinį taikiklį, 6 vnt. fejerverkų ir 38 vnt. 9 mm dujinių šovinių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Beveik praėjus parai pareigūnams įkliuvo ir dar du Šalčininkų gyventojai. Vyrai sučiupti su kontrabandiniais rūkalais.

Pirmadienį apie 20 val. 10 min. Šalčininkuose, Vilniaus gatvėje, patikrinimo metu, automobilyje „VW Passat“ rasta ir paimta 3 640 pakelių cigarečių, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Du įtariamieji (gimę 1995 m. ir 1986 m.) uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.